Julgus kerkida üles: Minu isiklik lugu eneseületamisest

😨Kujutage ette, et seisate selle eesmärgi ees, mis tundub olevat mägede taga, liiga suur ja hirmutav, et kunagi sellele läheneda. Nii tundsin mina, kui seisin silmitsi omaenda hirmude ja kahtlustega. Olenemata sellest, kas olete introvert, ekstravert, noor või vana, mõjutab julgus meid kõiki. Minu isiklik lugu julgusest algas mõned aastad tagasi ja ma tahan teiega jagada, kuidas ma õppisin kerkima üles ja seisma silmitsi oma hirmudega.
Minu lugu algas siis, kui olin aru saanud, mida ma tahan enda eluga teha. Ma soovisin aidata inimesi nõustamisega nii üks ühele kui ka kogukonnas, kuid ühel hetkel tekkis hirm, et ma pole piisavalt hea. Kahtlused ründasid mind: “Kas ma suudan sellega hakkama saada? Kas ma olen piisavalt tark nõustamises? Kes peaks tahtma midagi sellist Minu käest, ma olen ju tundmatu inimene? Kas inimesed on sellest üldse huvitatud?” Need ja paljud muud mõtted takistasid mind oma unistust taga ajamast.
Olin seisnud ristteel, kus üks tee viis mugavustsooni ja teine tundmatu ja hirmutavasse tulevikku. Kuid ma teadsin, et minu sees oli midagi, mis ütles mulle, et ma pean proovima. Ja nii ma tegin.
😇👣Esimene samm oli endale aus olemine. Ma tunnistasin, et hirm oli olemas, kuid ma ei lasknud sellel end mõjutada. Ma hakkasin kasvatama endas julgust ja enesekindlust igas valdkonnas mitte ainult selles, mis mind hirmutas, need tegevused aitasid mul paremini mõista, et julgus ei tähenda hirmu puudumist, vaid hirmuga silmitsi seismist.
👣Ma hakkasin väikeste sammudega oma hirmudele vastu astuma. Esimene samm oli minu mõtted üles kirjutada. Seejärel hakkasin endast vidoesid tegema. Iga kord, kui ma oma videosid tegin ja üles panin kinnisesse gruppi, oli see nagu väike võit hirmu üle.
Kuid minu suurim katsumus tuli siis, kui otsustasin kodulehele üles panna videod avalikult. Ma kartsin, et inimesed naeravad või kritiseerivad mind. Kuid ma lasin end mitte hirmutada ja laadisin üles selle. Algselt tuli kommentaare igasuguseid selle kohta nii häid kui ka halbu, kuid ma ei andnud alla ja täiendasin ennast ja oma töösse panin kogu oma hinge.
❤️‍🔥Ja midagi imelist juhtus. Inimesed hakkasid mulle teada andma, et nad tundsid ennast ära ja jagasid oma kogemusi ning olid huvitatud rohkem teada saama, nägema videosid ja nõustamisele tulema.
See oli minu jaoks murranguline hetk. Ma mõistsin, et julgus ei tähenda mitte ainult hirmuga silmitsi seismist, vaid ka teiste inimeste inspireerimist ja toetamist. Julgus tähendab oma unistuste nimel tegutsemist hoolimata hirmudest, kahtlustest, kui ka tagasilöökidest.
Täna jagan ma regulaarselt, julgusest, enesearengust, enesearmastusest  ja sellest, kuidas saame ületada oma hirme ja saavutada oma eesmärke. Ma tean, et hirmud võivad olla tugevad, kuid julgus on tugevam. Julgus on teekond, mis nõuab järjekindlust ja eneseusku, kuid iga samm sel teekonnal on väärtuslik kogemus.
 
💪Julgus on see, mis võimaldab meil astuda välja oma mugavustsoonist, järgida oma unistusi ja muuta maailma enda ümber. Sellepärast ma julgustan teid kõiki leidma oma julgust, seisma silmitsi hirmudega ja järgima oma südant. Teie lugu julgusest võib olla just see, mis inspireerib teisi samamoodi tegutsema.

 

Kogemus & Elamus

Scroll to Top